Sim only informatie

Met sim only onbeperkt heeft u nooit geen zorgen meer over de kosten van het abonnement. Tegenwoordig heb je een sim only onbeperkt abonnement voor een vast bedrag per maand.

Overstappen naar sim only onbeperkt met nummerbehoud

Overstappen naar een sim only onbeperkt abonnement kan een maand voordat je eigen abonnement afloopt. Wanneer u een sim only abonnement gaat afsluiten komt u na het afsluiten van een sim only abonnement op de pagina voor het nummerbehoud. Vul op deze pagina uw telefoonnummer en simkaartnummer in. Wanneer u de aanvraag voor het nummerbehoud heeft gedaan krijgt u enkele dagen daarna een bevestiging per brief of email dat het oude abonnement met behoud van u nummer bij de oude provider is opgezegd. In de brief van het nummerbehoud staat ook de datum wanneer het oude telefoonnummer is te gebruiken met het nieuwe sim only abonnement. Het oude abonnement is dus te gebruiken totdat uw telefoonnummer overgezet is naar het nieuwe abonnement. Wanneer u met de oude simkaart niet meer kunt bellen is het nummer overgezet naar het nieuwe abonnement en bent u direct bereikbaar op de nieuwe simkaart.

Wat is handig om te weten over een sim only abonnement?

Er zijn sim only abonnement die per maand opzegbaar zijn en u niet verplichten om een contract te nemen van 1 of 2 jaar. Als u een sim only abonnement afsluit van 1 of 2 jaar moet u rekening houden dat het abonnement na het einde van het contract duurder word. Dit heeft te maken dat toen u het sim only abonnement heeft afgesloten er een extra korting op het abonnement zat. Deze korting van het sim only abonnement komt te vervallen na 1 of 2 jaar.

Nooit zelf uw telefoon abonnement opzeggen als u gaat overstappen!

Zeg zelf nooit uw telefoon abonnement op! Let bij het aanvragen van een sim only abonnement er altijd op dat de nieuwe provider het oude abonnement opzegt als u overstapt. Als de nieuwe provider het abonnement gaat opzeggen zorgen ze ervoor dat het oude nummer op uw nieuwe abonnement komt op datum van het nummerbehoud.

Alle sim only onbeperkt abonnementen bekijken?